Vila Akis

Opis kuce

Vila AKIS

VILA „AKIS“ – Sivota – Kompleks „AKIS“ se sastoji od dve glavne zgrade i dva bungalova. Vila „AKIS“ se nalazi u centralnom delu Sivote, na oko 350 metara od luke i na oko 450 metara kako od gradske plaže, tako i do prelepe plaže Zavia.

Nedaleko od kompleksa „AKIS“ nalazi se supermarket i pekara, dok se laganom šetnjom brzo stiže do mnoštva restorana, kafića, prodavnica suvenira, poslastičarnica i apoteke. Samo imanje poseduje veliko dvorište i prelep letnjikovac za sedenje. Poseduje i poseban parking prostor za sve naše goste u okviru samog kompleksa. Lepa vila sa akcentom na potpuni mir za odmor i veliko dvorište koje je puno zelenila.

VILA „AKIS“ preporučujemo svima koji sa jedne strane žele miran odmor, a sa druge strane veoma aktivan zbog puno prelepih izleta.

Vila AKIS

DVOKREVETNI BUNGALOV

U okviru kompleksa „AKIS“ nalaze se bungalovi. Bungalov sadrži po dva studija. Sobe u bungalovima su prostrane i poseduju bračni krevet dimenzija (180X200 cm), veliki orman, TV/KAT, noćni stočić sa ogledalom, noćni stočić, klima uređaj (BESPLATNO). Kuhinja u svom sastavu ima rešo sa dve ringle, aspirator, frižider, ketler i posuđe za dve osobe. . Takođe, bungalov poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC. Terasa je ispred ulaza i poseduje sto sa stolicama. Ispred samog bungalova je prelepi letnjikovac i pogled na dvorišni deo kompleksa. Preporuka za sve koji žele privatnost i mir.

DVOKREVETNI STUDIO

Dvokrevetni studiji se nalaze u glavnoj zgradi i u sastoje se od velikog bračnog kreveta dimenzija (180X200 cm), velikim ormanom, TV/KAT, noćnim stočićem sa ogledalom, dva stočića koji se nalaze pored kreveta, klima uređajem (BESPLATNO). Kuhinja je potpuno opremljena posuđem za dve osobe, velikim frižiderom, rešoom sa dve ringle, aspiratorom. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC. Svaki studio poseduje sopstvenu terasu sa stolom i dve stolice.

  • KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA URAČUNATO U CENU
  • WI -FI INTERNET-BESPLATNO
  • ČIŠCENJE, PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA 5 DANA 

Cenovnik


POPUSTI ZA DECU U APP:
Dete do 7 godina u zajednickom lezaju besplatno.
Dvoje dece do 10 godina, u pratnji dve punoplatezne osobe u trokrevetnom studiju/apartmanu, mogu da koriste jedan zajednicki lezaj i placaju po 50% cene smestaja.

NOVO - boravisna taksa u Grckoj! Od 01.01.2018. u hotelima i privatnom smestaju predvidjeno je naplacivanje boravisne takse. Cene se odnose po smestajnoj jedinici dnevno.
Takse u studijima/apartmanima iznose 0.50eur po studiju/apartmanu dnevno.
Takse su podlozne promenama i placaju se na licu mesta (po dolasku).

Nove kuce u ponudi

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *