Galerija fotografija Mega Ammos 3* Sivota

 Pogledajte galeriju fotografija Hotela Mega Ammos 3* - Sivota

Mega Ammos 3 * – Sivota

LOKACIJA: Mega Ammos 3*- Sivota je mali porodični mali hotel , koji se nalazi u Sivoti , postavljen u raskošnim vrtovima i pozicioniran odmah pored plaže Mega Ammos , dragulj Sivote.
SADRŽAJ: recepciju, restoran,bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, dečije igralište, mini market i parking.
USLUGA: noćenje sa doručkom ili polupansion-švedski sto
SOBE: nalaze se u glavnoj zgradi ili u bungalovima i imaju kupatilo sa fenom, klima uređaj, TV, telefon, mali frižider, i terasu.
Standard soba: Nalaze se u glavnoj zgradi ili bungalovima, sa pogledom na more, bazen ili baštu, namenjena za 2-3 osobe - francuski ležaj ili 2 solo sa pomoćnim ležajem.
Bungalov sobe: Nalaze se u 6 bungalova, koji se nalaze u hotelskom vrtu, sa pogledom na baštu, sa privatnim ili zajedničkim dvorištem. Namenjeni za 2-4 osobe, francuski ležaj ili 2 solo kreveti na sprat.

Gallery Sivota-Mega Ammos 3 *

mega-ammos-3-sivota-soba mega-ammos-3-sivota-pogled na more mega-ammos-3-sivota-pogled na hotel mega-ammos-3-sivota-francuz mega-ammos-3-sivota-dvoriste mega-ammos-3-sivota-bracni krevet mega-ammos-3-sivota-apartmani mega-ammos-3-sivota bazen

Cenovnik leto 2018 Mega Ammos 3*- Sivota

Cenovnik leto 2018 Mega Ammos 3*- Sivota

 

 

Share →

One Response to Mega Ammos 3* – Sivota

  1. Miroslav Milenković says:

    Hi,

    I would ask you to answer which would the price for two apartments – studios (two families) from period 01.08.- 11.08.2016. The first family: two adults and two children (2008. and 2009.) Second family: two adults and two children (2008. and 2010.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *