Plaže Sivote leto 2023

Sivota nema gradsku plažu, ali se smatra da je plaža Galikos Molos jedna jer se nalazi tik uz grad. To je oko 300 metara od luke, koja se nalazi odmah iza marine, a do nje možete doći pešice iz većine smeštaja u Sivoti. Plaža je uska, bez prepoznatljivog tirkiznog mora i može se koristiti za kupanje kad vam se ne posjeti najljepše plaže u okolici.

Plaža Galikos – Molos je vrlo blizu centra Sivote. Plaža je peščana i ima caffe bar gde se može i popiti kafa ali i pojesti neki lagani obrok. More je mirno i vrlo toplo tako da je plaža idealna za porodice sa decom. Udaljenost od Sivote je oko 1.5km na putu prema Perdiki.

Plaža Karvouno – Nalazi se ispred poznate plaže Bella Vraka. Nalazi se oko 600m od luke i do nje možete doći pešice, (mali uspon). Plaža je mala, ispunjena peskom i šljunkom. Prelepo je, sa vilama i hotelima u pozadini. Na plaži postoji parking mesto, a možete iznajmiti i stolice i suncobrane. Tu je i bar koji nudi grickalice i pića. Plaža je obično prepuna posetilaca iz obližnjih hotela. Nalazi se u zavjetrini, ima plićak i pogodan je za djecu. Plaža je okrenuta prema zapadu, pa možete uživati na njoj uz prelepe zalaske sunca. U blizini plaže nalazi se poznati restoran Karvouno, sa odličnom ponudom plodova mora.

Zeri:Nalazi se odmah nakon Galikos. Plaža je peščana. Takođe, tu na toj plaži se nalaze i vodeni tobogani za sve uzraste.

Zavia: Zavia se nalazi izvan sela na putu ka selu Perdika . More je prilično hladno  . To je organizovana plaža koja takođe nudi bar – obrok .

Bella Vraka: Ovo je neverovatna plaža !!! Definitivno da je posetite . Plaža je bukvalno na ostrvu Mourtemeno . Do plaže i ostrva se može se doći  prelazeći  preko plitkog mora pešice , gde je voda u visini kolena . Pre nego posetite ovu plažu treba da ponesete sve što vam je potrebno, jer ne postoji nema kafeterija .

Mega Ammos: Plaža je locirana izvan sela, na putu prema Perdiki. Ona je jedna od plaža koje imaju mnoštvo restorana, barova i kafeterija. Plaža je uređena. Ono što smo mi primetili je da voda ovde za nijansu hladnija i da na samoj plaži ima sitnih kamenčića i šljunka.

Mikri Ammos:Plaža koja se nalazi odmah iz Mega Ammos. Na ovoj plaži takođe ima restorana i dobro je organizovana.

 

Pisina: Divna ekzoticna plaža sa kristalno čistom vodom i nju čak zovu “bazen”, po boji vode. nalazi se na Agios Nikolaos ostrvu. Do nje se dolazi samo čamcima ili brodom iz Zaliva Sivota.Slike koje ćete tamo zateći, podsećaju na plaže Maldiva.

 

Plaže Sivote leto 2023

Preporuka

Vila Kika Sivota

Vila Kika Sivota

Vila Kika Sivota Sivota : Vila Kika nalazi se  na 250m od plaže Galikos Molos i 500m od od centra Sivote. Vilu Kika  okružuje  veliko dvorište sa raskošnom vegetacijom, puno zelenila i mediteranskog cveća jarkih boja. Kao veliki ljubitelji prirode,...

read more
Vila Parteni Sivota

Vila Parteni Sivota

;Vila Parteni Sivota Vila je locirana u centru mesta, udaljena 20m od luke i 300m od plaže.Opis: Ima recepciju, veliko dvorište, parking, zidani roštilj i igralište za decu, a raspolaže sa dvokrevetnim studijima i dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem, smeštenim...

read more
Vila Lina Sivota

Vila Lina Sivota

Vila Lina Sivota Lokacija: ova novoizgrađena vila se nalazi na oko 400m od plaže Zavia i na oko 600m od luke.Opis: Ovi komforni apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu, moderno su opremljeni i imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem i jedan sofa krevet na...

read more
Kuca Doukas Pavlos Sivota

Kuca Doukas Pavlos Sivota

Kuca Doukas Pavlos Sivota Lokacija: 300m od plaže, 30m od luke, 50m centar. Sadržaj: Apartmani za četiri osobe na drugom spratu, kupatilo, terasa, WiFi. Ležajevi:Klasični singl i francuski  ležajevi Klima: Korišćenje klime doplaćuje se 5 eur dnevno. Galerija...

read more

21 godina iskustva

Sef kuhinje Vam izdvaja iz menija Sivota leto 2023