FILAKAS 3*

Mar 4, 2016Hoteli u Sivoti0 comments

Galerija fotografija Sivota Filakas hotel 3*

Sivota Filakas hotel 3*

O hotelu Filakas 3*:
Hotel Filakas se nalazi u dinamičnom mestu Sivota, u okrugu Tesprotija, u blizini mora, kod pristaništa u Sivoti i samo 600 metara od plaže. Nalazi se na manje od 25 km od Parge i Igumenice.
Sadržaj hotela: bašta, terasa za sunčanje,biblioteka, bar, restoran (à-la-carte), snek bar, bežični internet je dostupan u čitavom hotelu besplatno, besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija), iznajmljivanje automobila, usluga prevoza (uz doplatu), ostava za prtljag, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, poslovni centar, faks/fotokopiranje, suvenirnica, dnevna štampa, sef, prodavnice u hotelu, prilagođeno osobama s invaliditetom.

Opis soba: sobe u hotelu Filakas opremljene su modernim nameštajem, sefom, frižiderom i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Pojedine smeštajne jedinice imaju i čajnu kuhinju sa električnim kuvalom.

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, švedski sto. Uz mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion.

SADRŽAJ HOTELA:
barbaštafaks/fotokopiranjehemijsko čišćenjekonferencijska salaparkingprodavnicaprodavnica suvenirarent-a-carrestoran a la cartesefservis za pranje rubljasnack barterasawi-fi internet
SADRŽAJ SOBE:
čajna kuhinja sa posudjem i priboromfen za kosufrižiderkupatilo sa tuš kabinom i toaletomLCD TVsef

GPS KOORDINATE: 39.406444, 20.238367

 

Cenovnik Hotel Filakas Sivota 2023: